Financiering

Gewi auto's heeft voor u alle middelen in huis om er voor te zorgen dat u de auto kan rijden waar u uw oog op heeft laten vallen. In samenwerking met Santander Consumer Finance Benelux brengen wij uw dromen binnen handbereik. Met meer dan 150 jaar historie, is Santander de vierde grootste bankgroep ter wereld op basis van winst. Santander levert service aan 92 miljoen klanten in tien kernmarkten.

Bereken uw termijnbedragen

Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Het onderdeel Santander Consumer Finance richt zich binnen de Santander Groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven. In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. - gevestigd in Utrecht - al meer dan 20 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten is Santander een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking. Als lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) onderschrijft Santander de door de VFN opgestelde gedragsregels.

Santander helpt consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen. Santander blijft constant op zoek naar vernieuwingen waarbij altijd de behoeften van mensen en markten in ons vizier houden. Santander communiceert van mens tot mens en stelt zich daarbij vriendelijk en duidelijk op. De klantenservice van Santander staat altijd klaar om de uitstekende service te leveren waar ze bekend om staan.

U kunt onze klantenservice bereiken op 030-63 88 290


Wet financieel toezicht

De afkorting Wft staat voor 'Wet op het financieel toezicht'. De Wft stelt onder andere regels aan de deskundigheid en betrouwbaarheid van financiële dienst- verleners. Ook stelt de Wft regels ten aanzien van de informatievoorziening over financiële producten aan consumenten. De Wet op het financieel toezicht geldt voor alle financiële dienstverleners en voor alle financiële producten. Financiële dienstverleners zijn bijvoorbeeld aanbieders, bemiddelaars en specifieke adviseurs. Bij financiële producten kunt u denken aan betaal -en spaarrekeningen, consumptief krediet, effecten, beleggingsobjecten, verzekeringen en combinaties van deze producten. Santander is een financiële dienstverlener zoals beschreven in de Wet op het financieel toezicht (Wft) en beschikt over een vergunning, met registratienummer 12011170, om consumptief krediet en aanvullende producten aan consumenten aan te bieden, dan wel te bemiddelen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op naleving van de Wft.

Santander, als onderdeel van één van de grootste banken ter wereld, hecht veel waarde aan naleving van de Wet op het financieel toezicht. Wij doen er alles aan om dit te verwezenlijken.